Ontdek de mogelijkheden

 

Voor iedereen

Verenigingen

Zakgooien is zeer competitief, sportief en doordat het in teams wordt gespeeld gezellig én verbindend. En dat is nu juist het doel van alle verenigingen. Vandaar dat we een uniek concept ontwikkeld hebben speciaal voor verenigingen.

Bedrijven

Af en toe even die ontspanning op de werkvloer is belangrijk. En met Zakgooien is dat heel makkelijk. Bovendien vergroot je het werkplezier en de onderlinge band tussen collega’s. Uiteraard op een eigen bord voorzien van het bedrijfslogo.

Particulieren

Bij Zakgooien bepaal jezelf hoe jouw Zakgooibord eruit ziet. Met een waanzinnige achtergrond, kleuren die je aanspreken of bijvoorbeeld voorzien van een leuke tekst. Alles is mogelijk. En met onze speciale design tool zie je meteen hoe jouw zakgooibord eruit komt te zien.

Verenigingen

Zoals voor iedere vereniging is het werven van leden natuurlijk zeer belangrijk. Een aspect waar verenigingen logischerwijs veel aandacht aan besteden. Maar het behouden van bestaande leden en deze meer met de vereniging verbinden is eigenlijk nog belangrijker. Het organiseren van activiteiten voor leden en deze betrekken bij de vereniging zorgt voor een gevoel van saamhorigheid en verbindt de leden met elkaar én de vereniging.

Zakgooien is een activiteit die door alle leden van de vereniging gedaan kan worden. Bijvoorbeeld na een wedstrijd nog even een potje Zakgooien met z’n tweeen of met het team. Of een toernooi organiseren waarin de leden het in teams tegen elkaar opnemen. En zo zijn er nog veel meer activiteiten te bedenken, waardoor Zakgooien als leuke activiteit door de leden van je vereniging gebruikt zal worden. En uiteraard kun je de Zakgooiborden helemaal in de kleuren van je vereniging maken, voorzien van een gave achtergrond, het logo van de vereniging en natuurlijk de Zakgooizakken en Zakgooitassen in de juiste kleuren.

Hoe het werkt?

Speciaal voor verenigingen hebben we een uniek concept ontwikkeld. Indien je als vereniging 2 Zakgooiborden aanschaft en we mogen de leden van je vereniging informeren rondom het Zakgooien, dan ontvangt de vereniging van iedere aanschaf die door leden van de vereniging worden gedaan maar liefst 5% van het aankoopbedrag.

Een fantastisch win-win oplossing. Als vereniging biedt je de leden een geweldig leuke activiteit aan, waardoor er nog meer binding in de vereniging ontstaat en de leden langer bij de club blijven. Daarnaast realiseer je ook nog een stukje extra inkomsten hetgeen voor iedere vereniging van belang is. Doen dus!

Bedrijven

Lachen en plezier vergroten het enthousiasme op de werkplek! En bevorderen de positieve en productieve sfeer. Even een stukje ontspanning tussen alle drukke werkzaamheden is belangrijk. Een positieve en plezierige werkomgeving vergroot het onderlinge vertrouwen, verbetert de communicatie en stimuleert de creativiteit.  

Hoe leuk is het om dan even met elkaar te kunnen Zakgooien. En dan natuurlijk op een eigen bord voorzien van het bedrijfslogo en volledig samengesteld in de kleuren van het bedrijf. Bovendien kies je zelf de kleuren van de Zakgooizakken en Zakgooitassen. Bovendien kunnen we ook de tassen voorzien van het logo van het bedrijf. De hele set in een fantastische uitstraling!

Particulieren

Je eigen Zakgooibord helemaal in
jouw kleuren, jouw stijl, jouw smaak? Het kan!

Bij Zakgooien bepaal jezelf hoe jouw Zakgooibord eruit ziet. Met een waanzinnige achtergrond, kleuren die je aanspreken en bijvoorbeeld voorzien van een leuke tekst. Alles is mogelijk. En met onze speciale design tool zie je meteen hoe jouw Zakgooibord eruit komt te zien. Superhandig en leuk om te doen!

Hoe werkt het?

Ga naar onze winkelpagina en maak een keuze tussen een enkel Zakgooibord of een set. Hierna krijg je de pagina met alle specificaties van onze borden en zie je tevens de button om je Zakgooibord helemaal in stijl te maken. Klik hier op en begin met je design. Je kunt dit keer op keer veranderen en je eigen Zakgooibord helemaal naar wens maken.

Bovendien kun je zelf de kleur van de Zakgooizakken bepalen en eventueel de kleur van de Zakgooizak. Hiermee maak je de hele set compleet. Zodra je tevreden bent klik je op de bestelbutton en gaan wij voor je aan de slag. Na ongeveer 5 tot 7 werkdagen versturen we je persoonlijke Zakgooibord.

Voorbeelden